Istinsko buđenje događa se u stvarnosti kakva jest, a ne u konstrukciji stvarnosti zasnovanoj na tvojim željama. Ponekad kad tako kažem, ljudi zadrhte, kao da im oduzimam pravo vjerovanja u bajke. Svi želimo bolji život i drago nam je kad nam ga netko nudi.  Možeš poboljšati svoj život, naravno, i to do razine o kojoj sada i ne sanjaš, ali to ne znači da se sve tvoje trenutne želje moraju ispuniti. Te su želje nastale u snu, a jednom kad otvoriš oči, sna više neće biti.

 
 
 

Svakako pogledaj!

NuDanza - plesno iskustvo koje će te promijeniti
Povratak mudrosti tijela, spontanost pokreta, ritam udaha i izdaha. Tijelo zna, čak i kad je um zaboravio. NuDanza vraća sjećanje na duhovnu empatiju koju nosiš duboko u sebi.

Opširnije

NLF Retreat Proboj - smanjenje utjecaja karmičkih petlji
Jedinstvena radionica zasnovana na revolucionarnim NLF čitanjima opisanim u knjizi “Proboj”! Ne zahtijeva prethodna znanja ni iskustvo, a nudi nevjerojatno duboko iskustvo promjene u doživljaju stvarnosti.

Opširnije

 

Blog

Zora dolazi samo ako ste budni. Ljepota svijeta koji vas okružuje nije vam dostupna ako spavate.


Knjige

Stvarnost je izvan dosega riječi i misli. Veća je nego što mogu reći; manja nego što mogu pomisliti. A ipak, pišem. Pretačem misli i riječi u knjige.


Online programi

Svjesni smo samo malog djelića stvarnosti. Svatko tko makar za trenutak nasluti koliko je taj djelić malen u usporedbi s veličinom nepoznatog, mora osjetiti želju za znanjem.


Radionice i seminari

Njeguj duhovnu vatru – unutarnju čežnju za slobodom duše. Neka bude sve jača i jača, dok se tvoj život preobražava. Ta neumiruća želja za oslobođenjem predstavlja poticaj tvom putu prema čaroliji.


 
 
 

Potrebno ti je...

Procjena povoljnosti dana - Panchang
Jednostavna i djelotvorna uporaba jyotisha u planiranju i donošenju odluka. Individualizirana skripta za godinu dana s objašnjenjima i napucima za tumačenje.

Opširnije

Integralna meditacija
Djelotvorna tehnika dubokog odmaranja koja nevjerojatno brzo stvara iskustvo smirene svjesnosti. Individualizirana poduka i jednostavna primjena. Probaj!

Opširnije