Vrhunska sreća

Chopra, Deepak

Sedam ključeva radosti i prosvjetljenja

Sav uspjeh u životu je posljedica sreće, a ne njezin uzrok.

Sreća je nešto što svi tražimo. No, odgovori na pitanje kako pronaći sreću i zaslužujemo li je pronaći, i dalje su misterij. Još veći misterij je tajna trajne sreće koju vam nitko ne može oduzeti.

Cilj života je povećanje sreće. Ali, u današnjem zahtjevnom svijetu taj cilj se čini nedostižan. Društvo podržava vjerovanje da je ispunjenje posljedica ostvarivanja uspjeha, stjecanja bogatstva ili održavanja dobrih odnosa. Međutim, Chopra nam govori da je istina upravo suprotna: sav uspjeh u životu je posljedica sreće, a ne njezin uzrok.

Što je onda uzrok? Vrhunska sreća nam otkriva duhovna načela za život utemeljen na osjećaju vašeg istinskog jastva, koje ne dotiču usponi i padovi svakodnevnog života. Jednostavne svakodnevne vježbe uklanjaju osnovne uzroke nesreće i otvaraju vrata jedne više razine koja se naziva blaženstvo.

Kada bez uspjeha istražimo sve putove do sreće, preostaje samo jedan put: putovanje prema prosvjetljenju. Vrhunska sreća vam pokazuje kako možete svladati zastrašujući i egzotični pothvat pronalaska prosvjetljenja. Tada krećemo na nadahnjujuće putovanje prema istinskom jastvu, jedinom mjestu koje ne pogađaju nevolje i nesreća.

Sadržaj

Najveća sreća

Prvi ključ:
BUDITE SVJESNI SVOJEGA TIJELA

Drugi ključ:
PRONAĐITE ISTINSKO SAMOPOŠTOVANJE

Treći ključ:
UKLONITE OTROVE IZ SVOJEG ŽIVOTA

Četvrti ključ:
PRESTANITE ŽELJETI BITI U PRAVU

Peti ključ:
USREDOTOČITE SE NA SADAŠNJI TRENUTAK

Šesti ključ:
VIDITE SVIJET U SEBI

Sedmi ključ:
ŽIVITE ZA PROSVJETLJENJE

Sreća će iscijeliti svijet

Zahvale
Bilješka o autoru

Pročitaj odabrano poglavlje

130,00 kn -23.85% 99,00 kn

Broj stranica 168

Uvez meki

Format 19 x 13 cm

ISBN 9789532870305