Ganešov labirint

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Ganešov labirint ili labirint cjelovitosti je poveznica svih labirinata. Kao što mu i samo ime govori, posvećen je načelu koje predstavlja Ganeš. Ganeša mnogi znaju kao kipića sa slonovom glavom i tijelom čovjeka. Sin je Parvati i Šive, vrhunskih prirodnih načela stvaranja i uništavanja. Posjeduje mudrost otklanjanja prepreka te daje spoznaju cjelovitosti. Ganešov labirint koristimo kad nam treba mudrost kako izaći iz obrazaca problema i potražiti rješenje izvan okvira. Ganešov labirint pomoći će u micanju iluzija, potaknuti neustrašivost i hrabrost u promjenama, ali i ukazivati na ono što je stvarno istinsko. Ganešov labirint može potaknuti i mudrost i uspjeh i pokazati nam kako je potrebno da oboje idu rame uz rame u našem životu.

Ganešov labirint možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom

1,33 € (10,00kn)