Uvjeti kupnje

Uvjeti reklamacije

Reklamacija je moguća u roku od 8 dana od primitka pošiljke u slučaju krive isporuke ili oštećene pošiljke. Reklamaciju je moguće izvršiti u pisanom obliku na adresu Dvostruka duga d.o.o., p.p.184, 40001 Čakovec, ili na e-mail info@dvostrukaduga.hr te fax 040-347-343.

Dostava usluga i proizvoda

Pošiljke šaljemo isti tjedan po narudžbi ukoliko imamo sve navedene proizvode na skladištu. Ukoliko neki proizvod nije trenutno dostupan, obavijest ćemo vas o točnom vremenu dostave najkasnije u roku od 24 sata po primitku narudžbe. Pošiljke se dostavljaju GLS dostavnom službom

Poštanski troškovi iznose 23,00 kn kod plaćanja unaprijed na naš žiro račun ili kod plaćanja karticom.

Za iznos narudžbe veći od 550,00 kn, poštarina je besplatna.

   

Za sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo usluge tvrtke WSPay. Sva online plaćanja koja se izvrše putem naših stranica izvršavaju se kroz vezu zaštićenu sa 256-bitnom SSL enkripcijom prema WSPay-u i dodatno su enkriptirana prema financijskim ustanovama.U obavljanju našeg posla primjenjujemo svjetske standarde za sigurnost poput PCI-DSS i ISO 27001.

Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

Dvostruka duga d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Dvostruka duga d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Dvostruke duge d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.