Jantra energije

Jantre su grafički uzorci ili oblici koji svojim oblikom, geometrijom, bojom, simbolima i mantrama oživljavaju frekvencije za različita područja našeg života a time djeluju na nas i našu svijest. Svaka jantra ima svoje određene vibracije koje ju predstavljaju. Koriste se za uravnoteženje energija. Djeluju pozitivno na svijest pojedinca i povezuju ga sa sviješću prostora. Vanjski prostor našeg okruženja usko je povezan s našom svijesti. Svijest neprestano projiciramo u okolni prostor kao što se okolni prostor stalno utiskuje u našu svijest.
Koju jantru trebate staviti u vaš prostor, odredit će vam jyotish vastu savjetnik. Cijena jantre uključuje i individualno određivanje prema vašoj natalnoj karti.

Jantra energije uravnotežuje energiju. Potiče hrabrost, snagu, logiku, štiti nas od ozljeda, svađa i neprijatelja. Čini nas točnijima, organiziranijima, pokretnijima, prodornijima. Smanjuje grubost, agresivnost, aroganciju, svadljivost, kukavičluk i nametljivost. Jantra energije povezuje se u jyothishu s prirodnim načelom Marsa pa je još zovemo Mangalova jantra (jantra Marsa).
format 30 x 30 cm, print na platnu

33,18 € (250,00kn)