Jantra ljubavi

Jantre su grafički uzorci ili oblici koji svojim oblikom, geometrijom, bojom, simbolima i mantrama oživljavaju frekvencije za različita područja našeg života a time djeluju na nas i našu svijest. Svaka jantra ima svoje određene vibracije koje ju predstavljaju. Koriste se za uravnoteženje energija. Djeluju pozitivno na svijest pojedinca i povezuju ga sa sviješću prostora. Vanjski prostor našeg okruženja usko je povezan s našom svijesti. Svijest neprestano projiciramo u okolni prostor kao što se okolni prostor stalno utiskuje u našu svijest.
Koju jantru trebate staviti u vaš prostor, odredit će vam jyotish vastu savjetnik. Cijena jantre uključuje i individualno određivanje prema vašoj natalnoj karti.

Jantra ljubavi razvija ljubav, stvaralaštvo, plodnost, čistoću, ispravno ponašanje, okultno znanje, ljepotu, udobnost, karizmu. Daje mekoću, profinjenost, originalnost, strastvenost i uglađenost. Smanjuje pohlepu, zasjenjenost, opsjednost, ljubomoru, zaluđenost i nemoralnost. U jyotishu se povezuje s prirodnim načelom Venere pa je još zovemo Šukrina jantra (jantra Venere).
format 30 x 30 cm, print na platnu

33,18 € (250,00kn)