Jantra osjećaja

Jantre su grafički uzorci ili oblici koji svojim oblikom, geometrijom, bojom, simbolima i mantrama oživljavaju frekvencije za različita područja našeg života a time djeluju na nas i našu svijest. Svaka jantra ima svoje određene vibracije koje ju predstavljaju. Koriste se za uravnoteženje energija. Djeluju pozitivno na svijest pojedinca i povezuju ga sa sviješću prostora. Vanjski prostor našeg okruženja usko je povezan s našom svijesti. Svijest neprestano projiciramo u okolni prostor kao što se okolni prostor stalno utiskuje u našu svijest.
Koju jantru trebate staviti u vaš prostor, odredit će vam jyotish vastu savjetnik. Cijena jantre uključuje i individualno određivanje prema vašoj natalnoj karti.

Jantra osjećaja uravnotežuje duh i osjećaje. Osvježava, daje mekoću, nježnost, profinjenost, srdačnost i razvija suosjećanje. Smanjuje hladnoću, emocionalnu nestabilnost, nesigurnost, stidljivost, bezvoljnost i zloću. Pomaže u razvoju intuicije. U jyotishu se povezuje s prirodnim načelom Mjeseca te se naziva još i Chandrina jantra (jantra Mjeseca).
format 30 x 30 cm, print na platnu

33,18 € (250,00kn)