Jantra povezanosti

Jantre su grafički uzorci ili oblici koji svojim oblikom, geometrijom, bojom, simbolima i mantrama oživljavaju frekvencije za različita područja našeg života a time djeluju na nas i našu svijest. Svaka jantra ima svoje određene vibracije koje ju predstavljaju. Koriste se za uravnoteženje energija. Djeluju pozitivno na svijest pojedinca i povezuju ga sa sviješću prostora. Vanjski prostor našeg okruženja usko je povezan s našom svijesti. Svijest neprestano projiciramo u okolni prostor kao što se okolni prostor stalno utiskuje u našu svijest.
Koju jantru trebate staviti u vaš prostor, odredit će vam jyotish vastu savjetnik. Cijena jantre uključuje i individualno određivanje prema vašoj natalnoj karti.

Jantra povezanosti potiče razvoj govora, logike, intelekta, prilagodljivosti. Utječe pozitivno na našu diplomaciju, izražavanje, pisanje, trgovačke sposobnosti te razvijanje prijateljstava. Daje lakoću, bezazlenost, brzinu, a uklanja materijalizam, cinizam, zaboravnost, pretjeranu brbljivost, neiskrenost i laž. U jyothishu je povezana s načelom Merkura pa je još zovemo Budhova jantra (jantra Merkura).
format 30 x 30 cm, print na platnu

33,18 € (250,00kn)