Jantra preobrazbe

Jantre su grafički uzorci ili oblici koji svojim oblikom, geometrijom, bojom, simbolima i mantrama oživljavaju frekvencije za različita područja našeg života a time djeluju na nas i našu svijest. Svaka jantra ima svoje određene vibracije koje ju predstavljaju. Koriste se za uravnoteženje energija. Djeluju pozitivno na svijest pojedinca i povezuju ga sa sviješću prostora. Vanjski prostor našeg okruženja usko je povezan s našom svijesti. Svijest neprestano projiciramo u okolni prostor kao što se okolni prostor stalno utiskuje u našu svijest.
Koju jantru trebate staviti u vaš prostor, odredit će vam jyotish vastu savjetnik. Cijena jantre uključuje i individualno određivanje prema vašoj natalnoj karti.

Jantra preobrazbe potiče promjene u našem životu. Utječe na našu inteligenciju, brzo shvaćanje, pokretnost, širenje, strast. Smanjuje grubost, nasilje, fanatizam, zbunjenost, preveliku vezanost, odustajanje. U jyotishu se povezuje s prirodnim načelom sjevernog mjesečevog čvora pa je još zovemo Rahuova jantra.
format 30 x 30 cm, print na platnu

33,18 € (250,00kn)