Labirint energije

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Labirint energije u svom središtu oblikuje neku vrstu “otvorenog srca”. I doista, narav ovog labirinta je uvelike povezana baš sa srcem, hrabrošću, predanošću, idealima, zaštitom i pravdom. On predstavlja put do našeg unutarnjeg ratnika/ratnice. Ovdje se radi o našoj energiji, snazi, odlučnosti i hrabrosti. Naravno da su to osobine koje ne možemo glumiti. To trebamo razvijati i u tome nam upravo pomaže labirint energije. Labirint energije predstavlja pripremu za aktivnost. Posebice to vrijedi za situacije kada se zahtijeva odlučnost, ambicioznost, odrješitost, pa čak i neka vrsta agresivnosti odnosno uništavanja negativnih elemenata našega života. S vremena na vrijeme svi dolazimo u situaciju da moramo odbaciti staru odjeću, stare obrasce i stari način života. Da bismo prihvatili novo, staro mora umrijeti. Za tu “smrt” potrebna je energija, snaga i hrabrost. U tom smislu djeluje labirint energije.

Labirint energije možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom.

1,33 € (10,00kn)