Labirint ljubavi i stvaralaštva

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Labirint ljubavi stvaralaštva predstavlja sva unutarnja i vanjska zbivanja koja su povezana sa zaljubljenošću, osjećajima prema partnerima, seksualnošću, pa i plodnošću i rađanjem potomstva. Istovremeno, to je i labirint stvaralaštva. Koristit će ljudima koji osjećaju da im je potrebna pomoć ili podrška na tom području. Od nepostojanje veze, hladnoće u odnosima, svađe s partnerom, problemi sa seksualnošću, neplodnosti i slično. Oni pak koji imaju dobre odnose, dobit će unutarnju podršku za održavanje i unapređenje postojeće situacije. Ljubav je potrebno hraniti i zalijevati jer inače može uvenuti.
S druge strane, stvaralaštvo ima veze s plodnošću i nastajanjem novog života, ali i svega novog u našem životu. Postoji vrlo duboka veza između ljubavi i stvaralaštva. Naime, ljubav je jedan od najosnovnijih osjećaja. Štoviše, neki kažu da je toliko osnovan da izlazi iz područja osjećaja i ulazi u područje prirodnih zakona. Povezanost stvara ljubav, kaže stara mudrost, a odvojenost stvara strah. Ljubav je, dakle, izraz povezanosti unutar svemira. A svemir je eksplozija stvaralaštva. Kada se ljubav javi među ljudima, ona je izraz iskonske povezanosti doživljene na razini osjećaja.
Stvaralaštvo je izraz povezanosti između stvaratelja i njegovog djela. Ovaj labirint potiče stvaralaštvo i stvaranje bilo čega novog.

Labirint ljubavi i stvaralaštva možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom.

1,33 € (10,00kn)