Labirint ljubavi i stvaralaštva

Labirinti su obrasci moći za preusmjeravanje energije, stvaranje ravnoteže i iscjeljivanje duha, tijela i okoline.
Sustav od 10 labirinata kreirao je Adrian Kezele i opisao ih u knjizi Labirinti i njihove tajne.

Labirint ljubavi stvaralaštva predstavlja sva unutarnja i vanjska zbivanja koja su povezana sa zaljubljenošću, osjećajima prema partnerima, seksualnošću, pa i plodnošću i rađanjem potomstva. Istovremeno, to je i labirint stvaralaštva. Koristit će ljudima koji osjećaju da im je potrebna pomoć ili podrška na tom području. Od nepostojanje veze, hladnoće u odnosima, svađe s partnerom, problemi sa seksualnošću, neplodnosti i slično. Oni pak koji imaju dobre odnose, dobit će unutarnju podršku za održavanje i unapređenje postojeće situacije. Ljubav je potrebno hraniti i zalijevati jer inače može uvenuti.
S druge strane, stvaralaštvo ima veze s plodnošću i nastajanjem novog života, ali i svega novog u našem životu. Postoji vrlo duboka veza između ljubavi i stvaralaštva. Naime, ljubav je jedan od najosnovnijih osjećaja. Štoviše, neki kažu da je toliko osnovan da izlazi iz područja osjećaja i ulazi u područje prirodnih zakona. Povezanost stvara ljubav, kaže stara mudrost, a odvojenost stvara strah. Ljubav je, dakle, izraz povezanosti unutar svemira. A svemir je eksplozija stvaralaštva. Kada se ljubav javi među ljudima, ona je izraz iskonske povezanosti doživljene na razini osjećaja.
Stvaralaštvo je izraz povezanosti između stvaratelja i njegovog djela. Ovaj labirint potiče stvaralaštvo i stvaranje bilo čega novog.
Format: 3,5 cm, lijevani kamen, uzica od umjetne kože

4,65 € (35,00kn)