Labirint moći

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Labirint moći, kao što mu i ime kaže, predstavlja i potiče osobnu moć. Djeluje kao pokretač unutarnje snage, osobnog statusa, samopouzdanja i vjere u sebe. Dobar je i za one ljude koji žele povećati svoj status u društvu, na poslu ili bilo kojem drugom području života. Za ljude koji već jesu na nekom položaju, utjecajne ljude, slave osobe, političare, direktore, bogate ljude labirint moći je vrlo važan. Naime, negativno lice uspjeha može biti uobraženost, tvrdoglavost, egoizam, neosjetljivost na potrebe drugih, sklonost manipulaciji i bezobzirnosti. Također, labirint moći pomoći će u pravilnoj uporabi autoriteta.

Labirint moći možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom.

1,33 € (10,00kn)