Labirint mudrosti

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Labirint mudrosti je povezan sa stjecanjem znanja. Od samoga rođenja ljudi uče. Naravno, postoje različite vrste znanja. Primjerice, znanje koje danas dobivamo u školama uglavnom se svodi na veliku količinu informacija. Znati nešto na toj razini samo je jedan od izraza ovog labirinta. Međutim, labirint mudrosti predstavlja i dublje oblike znanja. Primjerice, učenost se ne sastoji samo od količine informacija koju imamo, već i od naklonosti prema stjecanju znanja što će dovesti do želje za stalnim učenjem i napredovanjem. Labirint mudrosti je stoga jako važan kako bi nas održavao na putu naše osnovne zadaće skupljanja znanja. No, djeluje i u obrnutom smjeru: dobar je i za učitelje koji prenose znanje. Osim navedenog, narav ovog labirinta obuhvaća i dublje razine mudrosti. Mudrost predstavlja i ispravno djelovanje u svakom trenutku bez obzira na znanje koje imamo. Ta vrsta mudrosti obično dolazi s iskustvom. Mogli bismo je nazvati “usklađenost s prirodnim zakonima.” U tom smislu, duhovno gledano, labirint mudrosti potiče razvoj duhovnog znanja te može biti katalizator za razvoj viših stanja svijesti. Također, on će stvoriti unutarnji mir i onu vrstu sreće koju nazivamo blaženstvom.

Labirint mudrosti možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom.

 

1,33 € (10,00kn)