Labirint povezanosti

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Labirint povezanosti otkriva našeg unutarnjeg igrača/igračicu. Na neki način, čitav naš život je igra. A u njemu se dobro snalaze oni koji znaju pravila igre. istina je da dobri igrači i igračice često malo “savinu” pravila kao bi igru privele kraju na opće zadovoljstvo. I to je važno, ga povezanost, igra primanja i davanja, a kroz zaigranost, bezbrižnost i povezivanje stvari i ljudi koji naizgled izgledaju odvojeni. Labirint povezanosti potiče i poboljšava sve oblike komunikacije, od govora do pisanja. Tako utječe na bolje odnose, prijateljstvo i srdačnost. Pozitivne kvalitete dobre “igračice ili igrača” vidjet će se kroz uspjeh u trgovini, diplomaciji te svim drugim vrstama posredovanja gdje potrebno pomiriti razlike, pa čak i suprotnosti.
Također, ovaj labirint stvara duhovnu lakoću, uklanja zabrinutost i omogućava da na život gledamo vedrije. Ni jedna prepreka nije dovoljno velika da je ne bismo mogli preskočiti, opkoračiti, zaobići. Život je igra, a čak i najteži udarci samo su dio scenarija sa sretnim završetkom.

Labirint povezanosti možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom.

 

1,33 € (10,00kn)