Labirint preobrazbe

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Labirint preobrazbe povezan je s labirintom slobode. Ta se dva labirinta često konstruiraju i koriste zajedno. Osnovna narav labirinta preobrazbe ukazuje na nepostojanje cilja. Nema svrhe, nema cilja, stalna je jedino promjena. Labirint preobrazbe potiče u nama sve vrste promjena pa će svoju najbolju uporabu pronaći u vremenima kad one kucaju na vrata: u teškim životnim situacijama, selidbama, promjenama posla, gubicima dragih osoba, tragedijama ili događajima koji iz korijena mijenjaju naš život. Najbolji utjecaj labirinta preobrazbe je poticanje prilagodljivosti i sposobnosti prihvaćanja novih uvjeta i situacija. To znači da će on potaknuti širinu shvaćanja, uvid u različite točke gledišta, brzinu djelovanja i pokretnost te opću inteligenciju. To posebno vrijedi za one koji se nalaze u neobičnim i zahtjevnim životinim uvjetima poput borbe s neprijateljima, pravnim problemima i situacijama koje izlaze iz okvira uobičajenog.

Labirint moći možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom.

1,33 € (10,00kn)