Labirint slobode

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju života koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha dnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.

Labirint slobode povezan je s labirintom preobrazbe i često se zajedno koriste. Labirint slobode je u svojim značenjima povezan s nekim skrivenim i tajanstvenim područjima našega duha. U pozitivnom smisliu razjasnit će um, omogućiti djelotvorno rješavanje dilema i sumnji. Također pozitivno djeluje na psihičke poremećaje, a ima značajan utjecaj na duhovni razvoj. Rad s tim labirintom povećat će oštrinu uma, logiku, matematičke sposobnosti i pronicljivost. Također će djelovati na uklanjanje panike, neugode, nemira, destruktivnih ponašanja i ispada te općeg propadanja. Preporuča se posebice ljudima koji su pod velikim stresom te imaju simptome psihosomatskih poremećaja ili čak mentalne ravnoteže.

Labirint slobode možemo koristiti tako da prolazimo u mislima kroz njega ili lagano prstom.

1,33 € (10,00kn)